o    logo puur san massagesSandra Smith
Willem Alexanderstraat 2
4388 JB Oost-Souburg
tel. nr. 06 124 66 481
K.v.K. 62526324
NIBIG registratie 528732

Huisregels 

 1. ​Hygiëne staat binnen de praktijk hoog aangeschreven. Ik verwacht van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen
 2. In verband met de hygiëne worden badlakens, hoezen en ander apparatuur na elke behandeling gereinigd.
 3. Ik  geef geen erotische en geen medische massages. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een massage gevraagd wordt. Puur San Massages behoudt zich het recht om de behandeling te staken.
 4. Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.
 5. Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot uw  medische verleden.
 6. Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan ik de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw arts hierin toestemt.
 7. Bent u reeds onder behandeling van een arts, therapeut, specialist of andere behandelaar, dan kan ik  u vragen met hem of haar te overleggen of een massage gedurende de behandelperiode toegepast mag worden.
 8. Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist of andere behandelaar, dient u voor aanvang van de massage aan mij mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.
 9. PuurSanMassages is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 10. PuurSanMassages is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie  zoals  lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.
 11. PuurSanMassages behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.
 12. Om je volledig aandacht te kunnen geven,neem ikzelf de telefoon niet aan tijdens het masseren.Daarom vraag ik jou/u om de gsm ook uit te schakelen.
 13. Roken is niet toegestaan in de behandelruimte en daarbuiten.
 14. Betalingen uitsluitend contant.
 15. Annuleren van een afspraak is kosteloos tot 24 uur voor aanvang, daarna worden de kosten alsnog in rekening gebracht.niet geannuleerde afspraken worden doorberekend.

terug naar homepage

 

Whatsapp openen
1
Hallo,
Je kunt nu ook via WhatsApp contact met mij opnemen om een vraag te stellen, een afspraak te maken of een cadeaubon te bestellen.
M.v.G. Sandra